motorcycle service

                CastrOL TRIZONE TECHNOLOGY

Castrol Power 1 Racing 4T 10W-50 65 ron

  Ulei sintetic pentru motoarele în 4 timpi ale motocicletelor de înaltă performanţă.Tehnologia sa derivată din cea de curse, în care Castrol are o vastă experienţă, asigură performanţă maximă motorului fără a sacrifica durabilitatea sa.Power 1 Racing 4T 10W-50 foloseşte ultima tehnologie Trizone Technology(TM) pentru motocicletele cu motoare în 4 timpi, oferind o protecţie optimă motorului, cutiei de viteză şi ambreiajului la regimuri severe de utilizare presupuse de către turaţiile foarte mari.  

Castrol  Power 1 4t  10w40  55 ron

Ulei parţial sintetic de calitate premium pentru motoarele în 4 timpi ale motocicletelor de înaltă performanţă. Incorporează ultima tehnologie Trizone Technology™ pentru protectia motorului, ambreiajului si a cutiei de viteze. Formularea specială de mărire a puterii motorului reduce pierderile interne în motor, în acelaşi timp păstrând performanţa optimă a ambreiajului umed pentru a asigura transferul eficient al puterii către roata din spate.

castrol power 1 tts 2t  62  ron

Castrol Power 1 TTS 2T (timpi), 1 litruUlei total sintetic pentru motoarele in 2 timpi special creat pentru motoarele foarte solicitate. Formularea speciala de marire a puterii motorului asigura un grad superior de protectie, o excelenta curatare a motorului şi reduce vizibil fumul evacuat. Este potrivit pentru motoarele moderne cu performante ridicate şi este destinat pentru ambele sisteme de ungere, prin injectie şi pre-amestec, conform recomandarilor fabricantului, la un raport de amestec de 50:1.

castrol  2t  35 ron

Uleiul de motor Castrol 2T este un ulei mineral pentru motoarele în 2 timpi ce asigură o protecţie suplimentară împotriva pre-aprinderii. Formula sa are proprietăţi de curăţare şi dispersiea ce asigură o bună compresie şi o bună protecţie împotriva depunerii de impurităţi. Acest ulei garantează performanţa motorului la pornire.

Castrol motorcycle coolant    34 ron

Antigel pre-diluat (be baza de etilenglicol, formulare completa), creat pentru a satisface toate cerintele cerintele motorcicletelor şi scuterelor cu sistem de racire pe baza de apa. Este recomandat pentru toate categoriile de motociclete si scutere, dar nu este recomandat pentru a fi utilizat in motoarele cu aliaj de magneziu.

castrol fork oil 10w  36 ron

Fluid mineral de suspensie conceput pentru a oferi performanţe optime de amortizare în toate tipurile de suspensii. Indicele mare de văscozitate asigură performanţă superioară pe o gamă largă de temperaturi. Castrol Fork Oil permite eliberarea de aer şi păstrează performanţa în cele mai grele condiţii, cum ar fi în curse.

castrol fork oil 15w  31 ron

Castrol Fork Oil 15W este un fluid mineral de suspensie conceput pentru a oferi performante optime de amortizare în toate tipurile de suspensii. Indicele mare de vascozitate asigura performanta superioara pe o gama larga de temperaturi. Castrol Fork Oil permite eliberarea de aer si pastreaza performanta în cele mai grele conditii, cum ar fi în curse.

Facebook Like Button

Google Translator

Testimonials

  • "Oferim vulcanizare speciale de moto si centrarea rotiilor de motociclete,atv,scooter...cu aparate de inalta performanta."
    NOU!!! Vulcanizare special de moto!

Upcoming Events

No upcoming events

Recent Videos

554 views - 0 comments
2447 views - 0 comments
578 views - 0 comments